Vloer verwarming

Naast het plaatsen van uw nieuwe cementdekvloer kunnen wij u ook helpen met uw vloerverwarming. Tegenwoordig wordt er in Nederland steeds meer gekozen voor vloerverwarming. Hiervoor zijn meerdere redenen.

Allereerst wordt de warmte zo gelijkmatig over de ruimte verdeeld, dit in tegenstelling tot de ouderwetste radiatoren. Daarnaast werkt het ook vele malen efficiënter dan een klassieke verwarming met CV-Installatie. Gezien de huidige energieprijzen is dit een mooie besparing op uw gasrekening.
Doordat de vloerverwarming de gehele ruimte optimaal verwarmd zijn de radiatoren overbodig geworden. Het heeft dus ook nog esthetische voordelen, u hoeft niet langer rekening te houden met het inrichten van uw woning waar de radiatoren zich bevinden.

Tenslotte draagt het ook bij aan uw comfort, in de winter kunt u met gemak op blote voeten lopen doordat de vloer warmte afgeeft.

Vloerverwarming

Cementdekvloer + Vloerverwarming

  • Cementdekvloeren en vloerverwarming door heel Nederland

  • Binnen 2 minuten een gratis offerte

  • 1000+ mensen gingen je voor

Direct gratis offerte

Alles onder één dak

Wanneer u de vloerverwarming door ons laat installeren, hoeft u niet met twee verschillende partijen in zee te gaan. Doordat wij eerst de vloerverwarming installeren en vervolgens de cementdekvloer aanbrengen zijn de lijntjes kort en volgt alles elkaar perfect op. Daarnaast weten wij hoe de werkzaamheden zijn verlopen en komen we niet voor verrassingen te staan. Hierdoor ontstaan er ook geen onduidelijkheden wat betreft de dikte en samenstelling van de nieuwe cementdekvloer.

Wij kunnen u zowel helpen met het frezen van de vloerverwarming, als met het plaatsen van vloerverwarming op netten. Wij plaatsen het compleet naar uw wensen. Na het frezen of leggen van de leidingen op netten, plaatsen wij de verdeler en sluiten wij de complete montage aan op de huidige CV-Installatie of andere warmtebron (bijvoorbeeld warmtepomp) De materialen als verdelers, leidingen en netten die gebruikt worden zijn allen van A-kwaliteit.

Nadat de vloerverwarming gereed is en de cementdekvloer opgeleverd is, ontvangt u van ons een opstook protocol. In dit protocol staat beschreven hoe u stapsgewijs begint met het gebruiken van uw vloerverwarming.