Cementdekvloeren door heel nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of whatsapp ons op 085-0041863

Cementdekvloer smeervloer

Op zoek naar een stevige vloer voor een vochtige omgeving? De cementdekvloer smeervloer is hiervoor gemaakt! De naam geeft het al weg: de cementdekvloer smeervloer bestaat uit cementgebonden materialen, die over het algemeen goed tegen vocht kunnen. Onze specialisten zijn ervaren en weten precies hoe ze een cementdekvloer smeervloer voor jou aanleggen met precisie en maatwerk. Ervaar het zelf!

Waarom een smeervloer?

Op onze website vind je veel verschillende soorten cementdekvloeren, dus waarom moet jij specifiek kiezen voor de smeervloer? Een eerste voordeel is dat in vergelijking met andere vloeren, de cementdekvloer smeervloer erg goed tegen vocht kan. Is dit niet het geval, dan kan de vloer snel gaan schimmelen, wat niet alleen slecht is voor je gezondheid maar ook de look van je vloer helemaal verpest. Gebruik je de vloer als tussenvloer, dan kunnen deze schimmels ook nog eens doorzetten naar het plafond van de onderverdieping.

Maar, een goede vochtbestendigheid is niet het enige voordeel aan de cementdekvloer smeervloer. Andere voordelen zijn:

  • Duurzaam: cement is een natuurlijk materiaal dat aangemaakt kan blijven worden. Daarnaast is het ook net zo makkelijk afbreekbaar.

  • Flexibel: de smeervloer is op maat te maken, waardoor hij altijd in jouw gewenste situatie past.

  • Goede warmtegeleider: een cementdekvloer smeervloer is eenvoudig te combineren met een verwarmingselement. Aangezien de vloer de warmte goed geleidt, hoef jij de verwarming net iets minder warm te zetten, waardoor je kosten bespaart.

Smeervloer droogtijd

Bij de aanschaf ervan is het goed om rekening te houden met de smeervloer droogtijd. Hierbij houden we voor de cementdekvloer smeervloer een week per centimeter aan dat de vloer dik is. Deze dikte wordt vervolgens bepaald door waar jij de vloer voor wil gebruiken. Wanneer je de smeervloer als enige vloer gebruikt, is een dikte van 4 centimeter vaak genoeg, maar als je deze inzet als onderste laag of in bijzondere omstandigheden, kan het zijn dat de dikte van de vloer afwijkt. Wil je zeker weten wat de droogtijd van jouw smeervloer, neem dan contact op met één van onze specialisten!

Smeervloer kosten

Een smeervloer kost tussen de €25 en €55 per vierkante meter. De totale kosten van jouw cementdekvloer smeervloer zijn dus afhankelijk van de grootte van jouw project en de dikte van jouw vloer.

Het verschil in de prijzen is voornamelijk afhankelijk van welk materiaal we moeten inzetten om de vloer te leggen. Is het een standaard smeervloer, dan zullen de kosten lager uitvallen, maar moeten we veel extra materiaal inzetten om de cementdekvloer smeervloer te leggen, dan gaan we sneller richting de €55,-. Goed is het om te weten dat je voorafgaand van het leggen van de vloer altijd eerst een offerte ontvangt, met daarin de geschatte kosten. Zo weet je altijd wat het kostenplaatje ongeveer gaat zijn.

Cementdekvloer smeervloer bij Cementdek

Geïnteresseerd in het aanleggen van een cementdekvloer smeervloer, dan staat Cementdek voor je klaar. Onze specialisten weten precies wat er moet gebeuren om deze vloer succesvol aan te leggen en zetten jouw idee om in een uitgevoerde vloer. Hier geniet jij binnen no-time van. Ervaar de cementdekvloer smeervloer nu bij Cementdek!

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

  • 2000+ tevreden klanten

  • Binnen 24 uur een scherpe offerte.

  • (zand) cementdekvloeren door heel Nederland