Cementdekvloeren door heel nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of whatsapp ons op 085-0041863

Cement afwerkvloer

Cement als bovenste laag creëert een stoere sfeer in je huis. Je ervaart dit direct met de cement afwerkvloer! Waar cement vaak wordt ingezet als onderste laag van een vloer en wordt afgewerkt met een ander materiaal, maak je met de cement afwerkvloer dit de bovenste laag van je woning. Door de cement afwerkvloer te combineren met natuurlijke materialen zoals hout en groen creëer je een unieke, sfeervolle look. Ervaar het zelf met de cement afwerkvloer van Cementdek!

Wat is een afwerkvloer?

Een afwerkvloer is een vloer gemaakt van cement die wordt gebruikt als bovenste laag van je vloer. Dit is niet altijd het geval met cementdekvloeren, aangezien deze ook vaak worden ingezet als ondervloeren en vervolgens afgewerkt worden met hout, laminaat of andere materialen. Door te kiezen voor cement, kies je voor een uniek materiaal waarvan veel mensen in eerste instantie denken dat het weinig sfeer met zich meebrengt. Toch is dit niet helemaal waar, aangezien de cement afwerkvloer juist een vloer is die veel mogelijkheden met zich meebrengt. Cement is vrij neutraal, waardoor er veel speling mogelijk is. Richt de vloer in naar jouw wens en je zult dit gelijk merken!

cementdekvloer zolder

Toepassingen van de cement afwerkvloer

De cement afwerkvloer kan in verschillende gebieden gebruikt worden. We zetten er een paar voor je op een rijtje!

Cementdekvloer als woonvloer

Wanneer je de cementdekvloer als woonvloer laat aanleggen, ervaar je vele voordelen. We noemden eerder al de vrijheid van inrichting die je met deze vloer ervaart, maar andere voordelen zijn dat deze vloer warmte goed geleidt, dat het een duurzaam materiaal is en dat het eenvoudig als maatwerk in te zetten is.

Cementdekvloer als buitenvloer

Ben je buiten op zoek naar een leuke zitplek, dan kun je de cement afwerkvloer uitstekend hiervoor inzetten. Het grote voordeel van cement in buitengebieden is dat het egaal is. Je hoeft dus geen rekening te houden met hobbels, die buiten toch snel zullen ontstaan bij het gebruik van andere materialen.

Cementdekvloer op werk

Of we het nou hebben over kantoorwerk of magazijnwerk, de cement afwerkvloer is een goede mogelijkheid. Vanwege zijn neutrale uitstraling is de cementdekvloer geen afleidende factor en kun je het kantoor of magazijn verder precies inrichten naar je eigen wens. Daarnaast is de combinatie met stellages of bedrading eenvoudig gelegd.

Dikte afwerkvloer

Een essentiële eigenschap van elke cement afwerkvloer is de dikte van de afwerkvloer. Niet alleen bepaal je met de dikte de stevigheid van de vloer, maar ook hoelang het duurt om deze te laten drogen. In vergelijking met andere vloeren is de cement afwerkvloer niet heel dik: namelijk zo’n 3 tot 4 millimeter. Dit betekent dat de vloer vaak binnen een week is opgedroogd.

De cement afwerkvloer van Cementdek

Ben jij benieuwd wat er zoal mogelijk is met de cement afwerkvloer in jouw huis? Neem gelijk met ons op! Bij Cementdek zorgen we te allen tijde voor de perfecte cementdekvloer, waarin naar jouw wens wordt geluisterd maar waarin we onze expertise ook inzetten om de situatie zo effectief mogelijk aan te vliegen. We vertellen je graag hoe we dit doen. Tot snel!

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

  • 2000+ tevreden klanten

  • Binnen 24 uur een scherpe offerte.

  • (zand) cementdekvloeren door heel Nederland