Cementdekvloeren door heel Nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of WhatsApp ons op 085-0041863

Cementdekvloer coaten

Een cementdekvloer coaten is een uitstekende manier om je vloer te beschermen en af te werken. Coating zorgt voor een duurzame en slijtvaste afwerking, waardoor je vloer langer meegaat en gemakkelijker te onderhouden is. Bij Cementdek zijn we gespecialiseerd in het coaten van cementdekvloeren en bieden we verschillende opties om aan je specifieke behoeften te voldoen. Ontdek ze nu!

Waarom een cementdekvloer coaten?

Het coaten van een cementdekvloer biedt meerdere voordelen. De coating van een cementdekvloer beschermt de vloer tegen slijtage, chemicali├źn en vocht. Dit is vooral belangrijk in ruimtes zoals garages, werkplaatsen en magazijnen waar de vloer intensief wordt gebruikt. Een transparante coating cementdekvloer behoudt de natuurlijke uitstraling van het beton terwijl het een beschermende laag toevoegt. Daarnaast kan een coating ook decoratief zijn, waarbij je kunt kiezen uit verschillende kleuren en afwerkingen om de vloer een persoonlijke touch te geven.

cementdekvloer zolder

Hoe moet je een cementdekvloer coaten?

Het coaten van een cementdekvloer vereist zorgvuldige voorbereiding en toepassing. Volg dit stappenplan voor een optimaal resultaat:

  1. Voorbereiding: Reinig de vloer grondig om vuil, stof en vet te verwijderen. Repareer eventuele scheuren of beschadigingen.
  2. Schuren: Schuur de vloer om een goede hechting van de coating te garanderen. Gebruik een vloerenschuurmachine voor een gelijkmatig resultaat.
  3. Primer aanbrengen: Breng een primer aan die geschikt is voor cementdekvloeren. Dit verbetert de hechting van de coating en zorgt voor een duurzaam resultaat.
  4. Coating mengen: Meng de coating volgens de instructies van de fabrikant. Zorg voor een homogeen mengsel zonder klonten.
  5. Coating aanbrengen: Breng de coating gelijkmatig aan met een roller of kwast. Werk in kleine secties om een gelijkmatige dekking te garanderen.
  6. Droogtijd: Laat de coating drogen volgens de afgesproken droogtijd. Breng indien nodig een tweede laag aan voor extra bescherming.
  7. Afwerking: Controleer de afgewerkte vloer op oneffenheden en zorg ervoor dat de coating volledig uitgehard is voordat je de vloer in gebruik neemt.

Coaten, verven of impregneren?

Naast coaten zijn er ook andere opties om je cementdekvloer te behandelen, zoals verven en impregneren. Een cementdekvloer verven is een eenvoudige manier om de vloer een nieuwe kleur te geven, maar biedt niet dezelfde mate van bescherming als een coating. Een cementdekvloer impregneren daarentegen, dringt diep door in het beton en biedt bescherming tegen vocht en vuil zonder de natuurlijke uitstraling van de vloer te veranderen. De keuze tussen coaten, verven of impregneren hangt af van je specifieke behoeften en het gebruik van de ruimte. We adviseren je hier graag over.

Cementdekvloer coaten door Cementdek

Bij Cementdek hebben we de expertise om je cementdekvloer professioneel te coaten. We werken met hoogwaardige producten en de nieuwste technieken om een duurzaam en mooi resultaat te garanderen. Of je nu kiest voor een transparante coating of een gekleurde afwerking, wij zorgen voor een vloer die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Laat je cementdekvloer coaten door de specialisten van Cementdek en geniet van een langdurig resultaat.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

  • 2000+ tevreden klanten

  • Binnen 24 uur een scherpe offerte.

  • (zand) cementdekvloeren door heel Nederland