Cementdekvloeren door heel Nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of WhatsApp ons op 085-0041863

Cementdekvloer storten

Een cementdekvloer storten is een belangrijke stap bij de afwerking van een woning of bedrijfsruimte. Deze vloer wordt aangebracht op de constructievloer om een glad en stevig oppervlak te creëren, ideaal voor verdere afwerking met bijvoorbeeld tegels, parket of laminaat. Een cementdekvloer storten vereist precisie en vakmanschap, wat het raadzaam maakt om dit door een professional te laten doen.

Juiste dikte cementdekvloer

De juiste dikte van een cementdekvloer is cruciaal voor de duurzaamheid en functionaliteit. Voor woonruimtes is een dikte van 5 tot 7 centimeter vaak voldoende. Bij zwaardere belasting, zoals in garages of industriële ruimtes, wordt een dikkere vloer aanbevolen, variërend van 7 tot 10 centimeter. Het is belangrijk om rekening te houden met de belasting die de vloer moet dragen en de gewenste eindafwerking. Wil je bijvoorbeeld vloerverwarming toevoegen, dan komt er al snel een centimeter bij de totale dikte bovenop.

cementdekvloer zolder

Waarom een cementdekvloer laten storten?

Een cementdekvloer laten storten heeft meerdere voordelen. Ten eerste biedt het een perfecte basis voor diverse soorten vloerbedekkingen. Het zorgt voor een gelijkmatige en stabiele ondergrond, wat essentieel is voor een mooi en duurzaam eindresultaat. Bovendien kan een cementdekvloer vloerverwarming verbergen, wat zorgt voor een efficiëntere warmteverdeling.

Daarnaast is een cementdekvloer waterbestendig en eenvoudig te onderhouden, wat het ideaal maakt voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De vloer kan naadloos worden afgewerkt, wat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook hygiënisch omdat er geen vuil in voegen of naden kan blijven hangen.

Cementdekvloer laten storten kosten

De kosten voor het laten storten van een cementdekvloer variëren gemiddeld van 25 tot 55 euro per vierkante meter. Gemiddeld liggen de kosten rond de 40 euro per vierkante meter. Deze prijs is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de dikte van de vloer, de totale oppervlakte en eventuele extra wensen zoals vloerverwarming.

Bij het bepalen van de kosten is het ook belangrijk om rekening te houden met de voorbereidende werkzaamheden, zoals het egaliseren. Deze werkzaamheden kunnen de totale kosten beïnvloeden, maar zijn essentieel voor een kwalitatief hoogwaardig eindresultaat. Bij Cementdek bereiden we je altijd vooraf voor op het totale kostenplaatje, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Cementdekvloer storten bij Cementdek

Bij Cementdek bent u aan het juiste adres voor het professioneel laten storten van een cementdekvloer. Wij bieden een uitgebreide service, van advies en voorbereiding tot de daadwerkelijke uitvoering. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen om een perfect resultaat te garanderen. Wij begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom bieden wij maatwerk oplossingen die aansluiten bij uw specifieke wensen en eisen. Of het nu gaat om een kleine badkamer of een grote industriële ruimte, bij Cementdek zorgen wij voor een strak afgewerkte vloer die lang meegaat.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten voor een cementdekvloer laten storten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Wij staan klaar om je te helpen met advies op maat en een duidelijke prijsindicatie, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Neem contact op en ervaar het zelf!

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

  • 2000+ tevreden klanten

  • Binnen 24 uur een scherpe offerte.

  • (zand) cementdekvloeren door heel Nederland