Cementdekvloeren door heel nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of whatsapp ons op 085-0041863

Cementdekvloer vloerverwarming

Bij Cementdek zijn we niet alleen gespecialiseerd in het leggen van de cementdekvloer, we voegen hier ook graag een cementdekvloer vloerverwarming aan toe! Het is erg logisch om gebruik te maken van een cementdekvloer vloerverwarming, aangezien het cement warmte goed geleidt en daarom kostenbesparend werkt. Wat de cementdekvloer vloerverwarming precies voor jou kan betekenen leggen we je graag uit!

Hoe wordt een vloerverwarming cementdekvloer gelegd?

Wanneer jij vloerverwarming in je cementdekvloer wil, zijn er verschillende manieren om dit te bewerkstelligen. De eerste manier is het installeren van de cementdekvloer vloerverwarming terwijl de vloer wordt gelegd. In dit geval wordt er bij het ontwerp van de vloer al gelijk rekening mee gehouden. We berekenen de minimale dikte voor de cementdekvloer met vloerverwarming en kunnen precies te werk gaan.

Een andere manier om de cementdekvloer van vloerverwarming te voorzien, is wanneer de vloer zelf al ligt. In dit geval maken we gebruik van sleuven frezen in de cementdekvloer. Deze sleuven worden voorzien van buizen, waardoor de toevoeging aan de cementdekvloer van een vloerverwarming eenvoudig uitgevoerd wordt.

Vloerverwarming cementdekvloer droogtijd

In principe is voor de vloerverwarming van je cementdekvloer de droogtijd hetzelfde als wanneer er geen cementdekvloer vloerverwarming is aangelegd. We houden de vuistregel aan dat er per centimeter ongeveer een week droogtijd is, tot en met de 5 centimeter. Een vloer van 6 centimeter kost namelijk 8 weken, voor elke centimeter die hier nog bovenop komt rekenen we vier weken extra droogtijd. De maximale dikte van je cementdekvloer bij vloerverwarming is dus verschillend per hoe dik jouw vloer is.

Kosten cementdekvloer vloerverwarming

De kosten van een cementdekvloer met vloerverwarming verschillen enorm per klus. Over het algemeen wordt voor het leggen van de vloer tussen de €25,- en €55,- per vierkante meter gelegd, maar met de toevoeging van de cementdekvloer vloerverwarming, komen er ook nog extra kosten bij. Omdat we je niet willen verrassen met onverwachte kosten, sturen we vooraf altijd een offerte. Of jij nou een zwevende cementdekvloer met vloerverwarming wil of je een vloerverwarming wil infrezen in je cementdekvloer – alles is mogelijk met de hulp van één van onze specialisten.

Opstookprotocol vloerverwarming cementdekvloer

Er heerst een vast opstookprotocol bij vloerverwarming in je cementdekvloer. Het is namelijk niet de bedoeling dat je de cementdekvloer vloerverwarming gelijk aanzet, aangezien dit ervoor kan zorgen dat er scheuren in het cement ontstaan. Je zult dus even moeten wachten met het opstarten van je vloerverwarming in de cementdekvloer totdat de vloer volledig is opgedroogd.

Jouw cementdekvloer vloerverwarming

Ben je op zoek naar een specialist die jou helpt met je cementdekvloer vloerverwarming? Cementdek helpt je graag. Neem contact op met onze specialisten: we vertellen je graag wat er zoal mogelijk is!

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

  • 2000+ tevreden klanten

  • Binnen 24 uur een scherpe offerte.

  • (zand) cementdekvloeren door heel Nederland