Cementdekvloeren door heel Nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of Whatsapp ons op 085-0041863

cementdekvloer zwembad

Cementdekvloer – Zwembad

  • Cementdekvloeren door heel Nederland

  • Binnen 2 minuten een gratis offerte

  • 1000+ mensen gingen je al voor

Direct gratis offerte

Cementdekvloer zwembad

Als je een zwembad hebt of deze aan wilt leggen, wil je voorkomen dat het zwembad gaat lekken. Door lekkage kan het water wegstromen of krijg je allerlei vochtproblemen die het zwemmen in het zwembad onmogelijk maken. Bij ieder zwembad is het dan ook belangrijk dat de ondergrond voldoende waterdicht is. Op die manier kun je voorkomen dat vocht zich meester maakt van het zwembad, wat kan leiden tot vermindering van de kwaliteit van het materiaal. Een cementdekvloer zwembad is ook heel geschikt als ondervloer, omdat het waterafstotende eigenschappen heeft.

Cementdekvloeren en zwembaden

Een zwembad zit weliswaar vol met water, maar toch is het belangrijk dat de ondergrond waterafstotend en waterdicht is. Vocht is in een zwembad altijd aanwezig, maar het mag zeker niet door de ondergrond lekken. Er zitten vaak leidingen onder de ondergrond verwerkt en deze kunnen beschadigd raken bij lekkages. Om deze reden kun je er dus beter voor kiezen om de leidingen onder een cementdekvloer te plaatsen. Op die manier weet je zeker dat de ondergrond niet beschadigd kan raken.

Bij een zwembad kun je ook watertoestellen plaatsen. Deze kun je niet zomaar vastzetten, want de kans op lekkages is dan groot. Daarom kies je liever voor een cementdekvloer, zodat de ondergrond niet verzadigd raakt.

Egale ondergrond

Bovendien heeft een cementdekvloer nog een ander belangrijk voordeel. Op een zwembad plaats je als ondergrond altijd tegels langs de vloer en de wanden. Deze tegels dien je goed te beschermen. Een cementdekvloer is bij een zwembad nooit het eindproduct, maar dient als extra laag om te voorkomen dat het zwembad zal beschadigen. Door de cementdekvloer als onderlaag te gebruiken, kunnen de tegels eenvoudig bevestigd worden. Maar het plaatsen van een cementdekvloer in een zwembad is absoluut een klusje dat je over dient te laten aan een ervaren vakman. De vloer geldt namelijk als egale ondergrond, zodat je tegels in het zwembad mooi recht komen te liggen.

Een goed advies

Bij het plaatsen van een cementdekvloer is het goed om van tevoren een sluitend plan te maken en daarbij goed te beseffen hoe de vloer precies werkt. Daarom raden we aan om contact te zoeken met onze ervaren medewerkers. Vraag dan een offerte aan en we komen graag een praatje maken en het zwembad inspecteren. Op basis van de inspectie weten we dan precies wat er moet gebeuren en hoe je dit aan kunt pakken. Na het accepteren van de offerte komen we de cementdekvloer in het zwembad storten, zodat je binnenkort weer snel baantjes kunt gaan trekken.

Wij helpen je graag.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

Cementdek.nl

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
Tel: 085-0041863

Pampuslaan 75
1382 JM Weesp
Tel: 085-0041863

Openingstijden:

maandag 08:00-20:00
dinsdag 08:00-20:00
woensdag 08:00-20:00
donderdag 08:00-20:00
vrijdag 08:00-20:00
zaterdag 08:00-18:00