Cementdekvloeren door heel Nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of Whatsapp ons op 085-0041863

Cementdekvloer schuur

Cementdekvloer – Schuur

  • Cementdekvloeren door heel Nederland

  • Binnen 2 minuten een offerteaanvraag

  • 1000+ mensen gingen je al voor

Direct gratis offerte

Cementdekvloer schuur

Je kunt een cementdekvloer ook prima in de schuur laten leggen. Dat is geen enkel probleem, vanwege zijn unieke eigenschappen. Wanneer cement met water in aanraking komt en goed uithardt, wordt het namelijk vochtwerend. Daarom is deze vloer uitermate geschikt om aan te brengen in welke ruimte dan ook. In principe is een schuur een ruimte waar wat minder voorzichtig mee wordt omgesprongen. Dat is geen probleem; kies voor een cementdekvloer van tenminste vier centimeter zandcement en op deze manier ontstaat er een egale ondervloer. Daardoor kun je een cementdekvloer prima gebruiken om bijvoorbeeld een vloer in een houten schuur, huis of zelfs een schuurwoning te egaliseren.

Toepassing cementdekvloer

Een cementdekvloer kan na het plaatsen gemakkelijk worden bewerkt. Daarvoor dien je eerst de ondergrond goed schoon te maken. Daarna behandel je de ondervloer met een vloerprimer die goed hecht aan zandcementmortel. Op die manier weten de ervaren vaklui zeker dat de cementdekvloer goed zal hechten. De mortel wordt daarna uitgegoten over de vloer en vervolgens ge√ęgaliseerd. Daarna wordt voor de zekerheid de dikte nog even gecontroleerd. Na het aanleggen zal de vakman de vloer afdekken, zodat deze niet te snel uitdroogt.

In de schuur kun je prima een cementdekvloer laten leggen. Ze komen dan ook in allerlei ruimtes voor. Bovenop de cementdekvloer is het dan mogelijk om andere bedekking aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan laminaat, al zal dat in een schuur niet snel voorkomen. In een schuur worden om die reden meestal tegels gelegd. Dat is dan ook geen probleem met dit type vloer.

Soorten cementdekvloeren

Er zijn verschillende soorten cementdekvloeren. Zo bestaat de hechtende cementdekvloer die direct op een draagvloer wordt aangebracht. Daarbij giet de specialist de zandcement mortel direct over de draagvloer. Een niet hechtende cementdekvloer ligt niet direct op de draagvloer. Daartussen ligt eerst een scheidingslaag. Een andere optie is een zwevende cementdekvloer. Daarbij wordt de vloer eerst voorzien van een isolatielaag. Daarna komt de scheidingslaag. Pas daarna komt de dekvloer met een wapeningsnet.

Een laatste optie is een cementdekvloer met vloerverwarming. Op die manier kan de warmte in de woning niet snel ontsnappen. Dit is een vorm van isoleren. Bij dit type cementdekvloer wordt ook nog een membraan warmte-isolatie geplaatst. Daarna worden de verwarmingsleidingen aangebracht. Pas daarna wordt de vloer gestort, zodat je de leidingen dan niet meer ziet.

Onze vakmensen nemen graag een kijkje!

In de schuur zijn er dus verschillende soorten mogelijkheden om een cementdekvloer te leggen . Welke optie het best is, is dan afhankelijk van waarvoor je de schuur wilt gebruiken. Onze vakmensen denken dan graag met je mee en komen dan ook de vloer inspecteren. Daarna volgt een advies en een offerte en kun je ook de vloer laten plaatsen.

Wij helpen je graag.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

Cementdek.nl

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
Tel: 085-0041863

Pampuslaan 75
1382 JM Weesp
Tel: 085-0041863

Openingstijden:

maandag 08:00-20:00
dinsdag 08:00-20:00
woensdag 08:00-20:00
donderdag 08:00-20:00
vrijdag 08:00-20:00
zaterdag 08:00-18:00