Cementdekvloeren door heel Nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of WhatsApp ons op 085-0041863

Schuimbeton

Prijs cementdekvloer

Als je overweegt om een cementdekvloer te laten leggen, dan is de prijs van de cementdekvloer natuurlijk een belangrijk aspect. Bij Cementdek begrijpen we dat je graag wilt weten wat je kunt verwachten. De gemiddelde prijs per m2 voor een cementdekvloer bij ons ligt rond de 40 euro. Dit bedrag kan echter variëren tussen de 25 en 55 euro, afhankelijk van verschillende factoren. Hier leggen we uit hoe de prijs van een cementdekvloer tot stand komt en welke extra opties je kunt overwegen.

Hoe wordt de prijs cementdekvloer berekend?

De prijs van een cementdekvloer wordt bepaald door meerdere factoren. Allereerst speelt de oppervlakte een grote rol. Hoe groter de ruimte, hoe meer materiaal er nodig is en hoe hoger de kosten kunnen uitvallen. Daarnaast zijn de dikte van de dekvloer en de staat van de ondergrond van invloed op de uiteindelijke prijs. Ook eventuele extra toevoegingen, zoals een droogtijdversneller of vezels, kunnen de prijs beïnvloeden.

M2 prijs cementdekvloer

Bij Cementdek hanteren we een gemiddelde m2 prijs voor een cementdekvloer van 40 euro. Deze prijs kan variëren tussen de 25 en 55 euro per vierkante meter. Dit verschil is afhankelijk van de specifieke wensen en eisen van jouw project. Factoren zoals de benodigde dikte van de dekvloer en de complexiteit van het werk spelen hierin een belangrijke rol. Als je een nauwkeurige prijsopgave wilt, adviseren we om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

cementdekvloer zolder

Extra toevoegingen

Soms is het nodig of wenselijk om extra toevoegingen aan de cementdekvloer toe te voegen. Dit kan de functionaliteit van de vloer verbeteren of specifieke eisen van het project vervullen.

Droogtijdversneller

Een droogtijdversneller kan een goede keuze zijn als je de cementdekvloer snel in gebruik wilt nemen. Deze toevoeging zorgt ervoor dat de vloer sneller droogt, wat de wachttijd aanzienlijk verkort. De prijs van een cementdekvloer met een droogtijdversneller ligt iets hoger dan een standaard dekvloer, maar kan de doorlooptijd van je project verkorten.

Wanneer je een droogtijdversneller aan je cementdekvloer wil toevoegen, is het goed om te weten wat de gemiddelde droogtijd is wanneer je dit niet doet: een week per centimeter dat je vloer dik is. Het toevoegen van een droogtijdversneller wordt dus zinniger, hoe dikker je vloer is.

Cementdekvloer met vezels

Een cementdekvloer met vezels biedt extra stevigheid en is minder gevoelig voor scheuren. Vezels versterken de structuur van de vloer, waardoor deze duurzamer wordt. De prijs van een cementdekvloer met vezels ligt iets hoger dan die van een standaard dekvloer, maar het kan de levensduur en de kwaliteit van de vloer verbeteren. Er hoeft minder onderhoud aan uitgevoerd te worden, waardoor de totale prijs van je cementdekvloer over de jaren heen dus lager kan uitpakken.

Vloerverwarming

Wil je vloerverwarming onder je cementdekvloer? Dat is zeker mogelijk bij Cementdek. Het installeren van vloerverwarming vraagt om een specifieke aanpak en een aangepaste dekvloer. Dit kan de prijs van de cementdekvloer verhogen, maar het comfort en de energie-efficiëntie die je ervoor terugkrijgt, zijn het zeker waard.

Prijs cementdekvloer van Cementdek

Bij Cementdek staat kwaliteit voorop. Wij leveren cementdekvloeren van de hoogste kwaliteit, passend bij jouw specifieke wensen en eisen. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat jouw vloer vakkundig wordt gelegd en dat je kunt rekenen op een duurzame oplossing. Of je nu kiest voor een standaard dekvloer of voor een variant met extra toevoegingen zoals vezels of een droogtijdversneller, bij ons ben je aan het juiste adres.

Geniet van de voordelige prijs van de cementdekvloer bij Cementdek en ontvang een uitgebreide service!

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

  • 2000+ tevreden klanten

  • Binnen 24 uur een scherpe offerte.

  • (zand) cementdekvloeren door heel Nederland