Cementdekvloeren door heel Nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of WhatsApp ons op 085-0041863

Schuimbeton

Gietvloer cementdekvloer

Een gietvloer cementdekvloer is een naadloze, moderne vloer die steeds populairder wordt. Deze vloer is niet alleen stijlvol, maar ook zeer praktisch en duurzaam. Cementdek is specialist in het leggen van de gietvloer cementdekvloer en helpt je graag bij het realiseren van jouw droomvloer.

Waarom een cementdekvloer gietvloer?

Er zijn veel verschillende soorten cementdekvloeren beschikbaar, dus waarom moet jij specifiek voor de cementdekvloer gietvloer gaan? We zetten een aantal eigenschappen van deze vloer voor je op een rijtje.

 • Naadloze uitstraling: Een gietvloer cementdekvloer is naadloos, wat zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.
 • Hygiënisch: De vloer is vloeistofdicht en vuil- en bacteriën afstotend, waardoor deze zeer hygiënisch is en eenvoudig schoon te maken.
 • Duurzaam: Cementdekvloeren zijn zeer duurzaam en gaan jarenlang mee.
 • Veelzijdig: De vloer is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren en designs, waardoor deze in elke interieur past.
 • Geschikt voor vloerverwarming: Een gietvloer cementdekvloer is perfect te combineren met vloerverwarming.

Voordelen van de gietvloer

Naast de voordelen die hierboven genoemd zijn, heeft een gietvloer cementdekvloer nog tal van andere voordelen. Zo is de vloer:

 • Slijtvast: De vloer is bestand tegen intensief gebruik en krassen.
 • Chemisch bestendig: De vloer is bestand tegen chemicaliën, waardoor deze ideaal is voor gebruik in ruimtes waar met schoonmaakmiddelen wordt gewerkt.
 • Geluidsdempend: De vloer heeft een geluidsdempende werking, waardoor deze ideaal is voor gebruik in appartementen en andere gebouwen waar geluidsbeleving een rol speelt.
cementdekvloer zolder

Vloerverwarming in gietvloer installeren

Een gietvloer cementdekvloer is perfect te combineren met vloerverwarming. De vloer geleidt de warmte goed en zorgt voor een behaaglijke en gelijkmatige warmteverdeling in de ruimte. Wanneer jij vloerverwarming wil toevoegen aan je cementdekvloer, kost dit wel extra tijd. De vloer wordt dikker en heeft daardoor een langere droogtijd.

Gietvloer op cementdekvloer egaliseren

De gietvloer op de cementdekvloer is een populaire toepassing. Hiervoor moet de cementdekvloer wel eerst worden geëgaliseerd, zodat de gietvloer een egale ondergrond heeft. Dit egaliseren kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld door egaline toe te voegen aan het zandcement. Cementdek kan de cementdekvloer voor je egaliseren, zodat je zeker weet dat de gietvloer perfect gelegd kan worden.

Gietvloer cementdekvloer van Cementdek

Cementdek is specialist in het leggen van gietvloer cementdekvloeren. Wij hebben jarenlange ervaring en werken met de beste materialen. Wij garanderen u een perfect resultaat.

Ben je op zoek naar een naadloze, moderne vloer die jarenlang meegaat? Dan is een gietvloer cementdekvloer van Cementdek de perfecte oplossing voor je. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

 • 2000+ tevreden klanten

 • Binnen 24 uur een scherpe offerte.

 • (zand) cementdekvloeren door heel Nederland