Cementdekvloeren door heel Nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of Whatsapp ons op 085-0041863

Cementdekvloer Nijmegen

Met een cementdekvloer Nijmegen kun je eindelijk die mooie woonvloer realiseren waar je al een tijdje op zit te wachten. Maar je kunt er ook voor kiezen om zo de ondervloer te egaliseren, of om leidingen weg te werken. Gelukkig hoef je dat allemaal niet zelf te doen, want wij kunnen dat allemaal voor je doen, en zelfs op korte termijn! Het gaat over een smeervloer die bestaat uit water, cement en zand. Steeds meer mensen kiezen hiervoor dus daarom raden wij je aan om hier ook eens naar te kijken.

Cementdekvloer nijmegen

Cementdekvloer Nijmegen

  • Cementdekvloeren door heel Nederland

  • Binnen 2 minuten een gratis offerte

  • 1000+ mensen gingen je voor

Direct gratis offerte

Mogelijkheden cementdekvloer Nijmegen

Je hebt verschillende opties als je voor de cementdekvloer Nijmegen kiest. Je kunt allereerst de keuze maken of dat jij de vloer zelf wil plaatsen of dat je het laat doen. Als je daar uit bent, en de kans is groot dat je het graag laat doen door ons, dan kun je bedenken of dat je de vloer als ondervloer of als eindvloer wil gebruiken. Je zou de cementdekvloer nog kunnen betegelen of met tapijt kunnen bekleden, maar dat hoeft dus niet. In een bedrijfsruimte wordt de vloer vaak als eindvloer geplaatst (en dat kan in de woonkamer ook zeker).

Offerte aanvragen

Je wil graag een cementdekvloer Nijmegen laten plaatsen omdat je weet dat je dat een gladde en waterdichte vloer krijgt. Maar wat zijn dan de kosten? Om daar een goed beeld van te krijgen raden wij je aan om bij ons direct een offerte aan te vragen. Je krijgt dan binnen 24 uur een scherpe offerte per e-mail toegestuurd en dan kun je alles op je gemak doornemen. Als je akkoord bent kan het werk direct in worden gepland en kunnen wij binnen twee weken al starten met het plaatsen van de cementdekvloer. Zijn er nog vragen? Dan horen we dat graag zodat wij je kunnen helpen.

Wij helpen je graag.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

Cementdek.nl

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
Tel: 085-0041863

Pampuslaan 75
1382 JM Weesp
Tel: 085-0041863

Openingstijden:

maandag 08:00-20:00
dinsdag 08:00-20:00
woensdag 08:00-20:00
donderdag 08:00-20:00
vrijdag 08:00-20:00
zaterdag 08:00-18:00