Cementdekvloeren door heel nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of whatsapp ons op 085-0041863

Cementdekvloer Arnhem

Wil je graag een cementdekvloer Arnhem als woonvloer? Of wil je liever nog een eindvloer er op plaatsen? Het kan allemaal. Het is daarom goed om er over na te denken wat je graag zou willen. Je ziet steeds vaker een cementdekvloer in gebouwen, zoals bedrijfsgebouwen, kantoorruimtes en in woningen. Maar je hebt dus helemaal zelf in de hand wat je ermee wil doen (ondervloer of eindvloer). Misschien wil je wel je vloer ophogen en dan is het ook een goede optie. Als je ondervloer niet mooi egaal is, dan kun je hem dus ook egaliseren met de cementdekvloer.

Cementdekvloer Arnhem

  • Cementdekvloeren door heel Nederland

  • Binnen 2 minuten een gratis offerte

  • 1000+ mensen gingen je voor

Direct gratis offerte

Kies een cementdekvloer Arnhem

Wanneer dat jij de keuze hebt gemaakt voor de cementdekvloer Arnhem dan kan deze nog betegeld worden, of met linoleum of tapijt bekleed worden. Je hebt hierin dus erg veel mogelijkheden, maar in ruimtes als een magazijn of een garage kun je er ook voor kiezen de cementdekvloer als eindvloer te gebruiken. Het zal hoe dan ook zorgen voor een mooi eindresultaat, welke keuze je ook maakt. Wij zorgen ervoor dat je een waterdichte en gladde cementdekvloer krijgt.

Offerte aanvragen

Je hebt de keuze uit een cementdekvloer Arnhem zelf plaatsen of het volledig uitbesteden. Als je eenmaal weet wat er allemaal bij komt kijken dan zal je al snel tot de conclusie komen dat je het wil laten doen door ons. Wij kunnen zo je oude of nieuwe ondervloer egaliseren of vlak maken en kunnen zo ook de leidingen en de vloerverwarming wegwerken. Als je de kosten wil weten dan kun je nu een offerte bij ons aanvragen en heb je deze binnen 24 uur in je mail. Zijn er dan nog vragen? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij je graag verder.

Wij helpen je graag.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

Cementdek.nl

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
Tel: 085-0041863

Pampuslaan 75
1382 JM Weesp
Tel: 085-0041863

Openingstijden:

maandag 08:00-20:00
dinsdag 08:00-20:00
woensdag 08:00-20:00
donderdag 08:00-20:00
vrijdag 08:00-20:00
zaterdag 08:00-18:00