Cementdekvloeren door heel nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of whatsapp ons op 085-0041863

Cementdekvloer Amersfoort

Bij een cementdekvloer Amersfoort heb jij de keuze om het zelf te doen of het plaatsen van de vloer volledig uit te besteden. Het gaat over een smeervloer die meestal bestaat uit zand, cement en water en zo kun je de oude of nieuwe ondervloer egaliseren of vlak maken. Het is fijn dat je dat allemaal kunt laten doen, dan hoef je er zelf geen materialen voor aan te schaffen. Wij hebben namelijk alles in ons bezit om de cementdekvloer te plaatsen bij je en dat kan op korte termijn. Daarnaast kunnen we voor jou zo ook de leidingen en de vloerverwarming wegwerken.

Cementdekvloer Amersfoort

  • Cementdekvloeren door heel Nederland

  • Binnen 2 minuten een gratis offerte

  • 1000+ mensen gingen je voor

Direct gratis offerte

Kies voor een cementdekvloer Amersfoort

Wanneer dat de voorkeur uit gaat naar de cementdekvloer Amersfoort kun je deze plaatsen als woonvloer. Maar je kunt er ook nog een eindvloer op laten plaatsen, het ligt er aan wat je mooi vindt. Je ziet de vloer steeds vaker terugkeren in gebouwen, zoals bedrijfsgebouwen, kantoorruimtes en in woningen. Misschien wil je er ook wel voor kiezen om zo de vloer op te hogen, omdat je vloer niet mooi egaal is bijvoorbeeld. Ook dit kunnen wij dan voor je in orde maken en dan kun je eventueel nog als je hem als ondervloer gebruikt nog de vloer betegelen of met tapijt bekleden.

Offerte aanvragen

Het grote gemak van de cementdekvloer Amersfoort is dat deze volledig waterdicht en glad is. Je bent vast en zeker benieuwd naar de kosten en daar kun je bij ons snel achter komen als je een offerte aanvraagt. Je krijgt dan binnen 24 uur een scherpe offerte toegestuurd via de e-mail. We plaatsen vloeren van 2 tot 20 cm door heel Nederland. Als je akkoord bent met de prijs, dan plannen we het werk in en dan kunnen we al binnen 14 dagen starten. Zijn er vragen? Neem dan contact met ons op zodat wij je vragen snel kunnen beantwoorden.

Wij helpen je graag.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

Cementdek.nl

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
Tel: 085-0041863

Pampuslaan 75
1382 JM Weesp
Tel: 085-0041863

Openingstijden:

maandag 08:00-20:00
dinsdag 08:00-20:00
woensdag 08:00-20:00
donderdag 08:00-20:00
vrijdag 08:00-20:00
zaterdag 08:00-18:00