Cementdekvloeren door heel Nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of Whatsapp ons op 085-0041863

Schuimbeton storten

Wat is schuimbeton?

Schuimbeton is een mengsel van cement, water, zand en schuim en is bedoeld als ophoging en vulling van vloeren.

Door de unieke samenstelling van het materiaal is deze manier van ophogen en vullen vele malen goedkoper dan de traditionele manier van betonstorten.

Naast een interessant kostenplaatje heeft schuimbeton nog veel meer voordelen, denk hierbij aan een uitstekende thermische isolatiewaarde. Schuimbeton is in vergelijking met traditioneel beton vele malen lichter waardoor schuimbeton praktisch overal ingezet kan worden.

De voordelen

Zoals aangegeven is schuimbeton een relatief nieuwe manier van het storten en isoleren van een vloer ten opzichte van de ouderwetse betonvloer. Enkele voordelen:

  • Lichtgewicht

  • Goede thermische isolatie

  • Geluidsabsorberend

  • Milieuvriendelijk

cementdekvloer vloerverwarming

Schuimbeton en de mogelijke vervolgstappen 

Nadat het schuimbeton is gestort is de vloer klaar voor de volgende stappen, Wil je eerst vloerverwarming aanbrengen of wil je de vloer egaliseren en direct een nieuwe topvloer laten aanbrengen alles is mogelijk.

Cementdek is jouw vloer totaalpartner en helpen je van A tot Z met de klus. Wel zo handig, 1 aanspreekpunt, 1 all-in leverancier en heel belangrijk, 1 planning.

1. Vloer verwijderen

Veel van onze opdrachtgevers kiezen er bij een renovatie voor om de houten ondervloer en balken te verwijderen en deze vol te storten met schuimbeton. Wij kunnen je helpen met het verwijderen en klaar maken van de vloer.

2. Schuimbeton

Schuimbeton storten

Het schuimbeton storten doen wij met een relatief kleine vrachtwagen waardoor wij overal kunnen komen. Voordat de vloer wordt gestort zal er eerst een beschermfolie aangebracht worden.

3. Vloerverwarming

Wil jij ook warme voetjes in de winter? Kies dan voor vloerverwarming. Nadat het schuimbeton gestort is kunnen we hier direct de vloerverwarming aanbrengen en aansluiten op de verdeler.

4. Cementdekvloer

Zodra de vloerverwarming is aangesloten is het bijna zover, de nieuwe vloer komt in zicht. Voordat de nieuwe vloer gelegd kan worden zal er een cementdekvloer gestort worden als onderlaag voor de nieuwe vloer.

5. Egaliseren

Niet iedereen wenst vloerverwarming. In dat geval zullen wij na het storten van het schuimbeton de onderlaag aanbrengen. Dit doen wij met egaline, de vloer wordt hierdoor volledig egaal voor het beste resultaat.

6. Nieuwe topvloer

Zodra de vloer helemaal gereed is is het tijd voor de leukste stap, de nieuwe topvloer. Wij kunnen je helpen met het leveren van pvc, laminaat, hout en tegels. Daarnaast leggen wij de vloer zoals jij dit wenst.

Wij helpen je graag.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

Cementdek.nl

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
Tel: 085-0041863

Pampuslaan 75
1382 JM Weesp
Tel: 085-0041863

Openingstijden:

maandag 08:00-20:00
dinsdag 08:00-20:00
woensdag 08:00-20:00
donderdag 08:00-20:00
vrijdag 08:00-20:00
zaterdag 08:00-18:00