Cementdekvloeren door heel nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of whatsapp ons op 085-0041863

cementdekvloer vloerverwarming

Cementdekvloer – Vloerverwarming

  • Cementdekvloeren door heel Nederland

  • Binnen 2 minuten een offerte aanvraag

  • 1000+ mensen gingen je voor

Direct gratis offerte

Cementdekvloer vloerverwarming

Wie wel eens aan het klussen is geweest, heeft geleerd dat bepaalde bouwmaterialen uitzetten als ze worden opgewarmd. Bij een cementdekvloer is dat juist niet het geval. Het zet niet uit, maar krimpt. Dat is geen groot probleem, maar het vereist wel speciale aandacht, kennis en kunde. Een vakman heeft de kennis en kunde om een cementdekvloer met vloerverwarming goed aan te leggen.

Cementdekvloer verwarming prijs

De cementdekvloer verwarming prijs is maatwerk. De kosten verschillen flink per installateur. Wij zorgen ervoor dat we altijd een scherpe aanbieding kunnen doen. Laat ons langskomen voor een inspectie van de vloer en om te bepalen wat er nodig is. Zo ontstaat een op maat gemaakte offerte, zonder verrassingen achteraf.

Omdat een cementdekvloer vloerverwarming aanbrengen zo’n ingewikkelde klus is, is het raadzaam om dit aan een vakman over te laten. Doe-het-zelven kost vaak uiteindelijk meer dan een vakman inhuren. Deze heeft immers alle benodigde materialen en kennis al in huis. Vraag vandaag nog een offerte aan en kijk alvast uit naar je nieuwe vloer, mét vloerverwarming.

Cementdekvloer met vloerverwarming: Hoe werkt dat?

Een zandcementvloer vloerverwarming is prima te realiseren. Zandcement valt redelijk goed te combineren met vloerverwarming, mits het goed wordt aangebracht. Om krimpen te voorkomen, wordt een wapeningsvezel verwerkt in de specie, of wordt er gekozen voor een wapeningsnet op de vloerverwarming. De vakman brengt de cementdekvloer aan over de vloerverwarming. Dat doet hij door eerst het materiaal te bepalen, daarna schoon te maken, de ondervloer klaar te maken en de vloer te egaliseren. Daarna wordt de cementdekvloer aangebracht. Zo krijg je dus vloerverwarming in cementdekvloer.

Het is belangrijk na plaatsing de cementdekvloer goed te laten drogen. De droogtijd cementdekvloer vloerverwarming bevat ongeveer een week per centimeter, als de laag minder dan 4 centimeter dik is. Voor 5 centimeter geldt een droogtijd van 6 weken, voor 6 centimeter 8 weken en voor meer dan 6 centimeter 4 weken per elke bijkomende centimeter.


Is de cementdekvloer met vloerverwarming gelegd? Wacht dan even met het opstarten van de verwarming. Warm de vloer niet meteen tot het maximum op, want dan kunnen er scheuren verschijnen in de vloer. Daarom is het een goed idee om de temperatuur van het water met slechts één graad per dag te laten stijgen, tot de gewenste temperatuur is bereikt. Zo profiteer je het langst van je mooie, nieuwe vloer.

Wij helpen je graag.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

Cementdek.nl

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
Tel: 085-0041863

Pampuslaan 75
1382 JM Weesp
Tel: 085-0041863

Openingstijden:

maandag 08:00-20:00
dinsdag 08:00-20:00
woensdag 08:00-20:00
donderdag 08:00-20:00
vrijdag 08:00-20:00
zaterdag 08:00-18:00