Cementdekvloeren door heel nederland

Binnen 1 minuut een scherpe offerte

Bel of whatsapp ons op 085-0041863

cement afwerkvloer

Cement afwerkvloer

  • Cement afwerkvloer door heel Nederland

  • Binnen 2 minuten een gratis offerte

  • 1000+ mensen gingen je voor

Gratis offerte

Cement afwerkvloer

Cement kan op verschillende manieren gebruikt worden. Zo kun je het gebruiken als dekvloer en later nog ander materiaal aanbrengen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de cementdekvloer als woonvloer te gebruiken. Dan breng je dus geen andere vloer er meer bovenop aan. Het laten aanbrengen van een dergelijke vloer is geen klusje voor een doe-het-zelver. Een ervaren vakman met veel ervaring, is nodig om tot het gewenste resultaat te komen.

Cementdekvloer als eindvloer

Een cementdekvloer als eindvloer bestaat uit zand, cement en water. Normaal gesproken komt er nog een eindvloer (of leefvloer) over de cementdekvloer heen. Wanneer je wilt kiezen voor een cementdekvloer als woonvloer, kan dat een goede keus zijn.

We noemen een cementdekvloer als afwerkvloer ook wel eens ‘woonbeton’. Het is een 3 tot 4 millimeter dikke cementgebonden gietvloer. Het geeft een hele authentieke uitstraling aan de ruimte waarin het wordt aangebracht. De cementdekvloer bestaat uit een mix van cement, pigmenten, water en mineralen.

Voordelen cementdekvloer

Een design cementvloer kan worden gelegd in de exacte kleur die je wenst. Je hoeft dus niet per se voor grijs te kiezen. Schoon wit, kan dus ook. Een cementdekvloer is gemakkelijk schoon te houden en is zeer slijtvast. Wij kunnen helpen met het adviseren over een dergelijke vloer. Onze professionals weten precies hoe dik de vloer moet worden en wat nodig is om tot het beste resultaat te komen.

Cement afwerkvloer leggen?

Zelf een cement afwerkvloer leggen kunnen we je niet aanraden. Het is een heel precies klusje. Als je het als doe-het-zelver niet goed doet, zal het resultaat een hoop frustratie zijn. Daarnaast zijn de materialen niet goedkoop. Als de materialen weer verwijderd moeten worden, wordt de vloer wel erg duur.

Daarom kun je beter kiezen voor een vakman die weet hoe een dergelijke vloer gelegd moet worden. Dit is vaak goedkoper dan zelf aan de slag gaan. Je hebt er bovendien de juiste materialen en apparatuur voor nodig. Veel doe-het-zelvers hebben deze spullen niet voor handen. Kies voor comfort en gemak, en laat het over aan een vakman. We kunnen bij je langskomen om de vloer eerst te inspecteren.

Wij helpen je graag.

Vraag direct een gratis offerte aan.

Om hoeveel m2 gaat het ongeveer?
Hoeveel cm mag de vloer worden?
Wil je ook een offerte om vloerverwarming te laten leggen?
Wil je ook een offerte om een pvc vloer te laten leggen?
Bedankt voor je aanvraag, we gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Jouw contactpersoon: Theo

Cementdek.nl

Kievitsven 92
5249 JK Rosmalen
Tel: 085-0041863

Pampuslaan 75
1382 JM Weesp
Tel: 085-0041863

Openingstijden:

maandag 08:00-20:00
dinsdag 08:00-20:00
woensdag 08:00-20:00
donderdag 08:00-20:00
vrijdag 08:00-20:00
zaterdag 08:00-18:00